It might sound crazy


Godmorgon!

Jag sitter och gör ingenting eftersom att jag får skjuts idag, wooho! Annars får min pojkvän alltid åka med LM och Tobbe så får han sova längre och jag åker kommunalt (jag vet, jag är amazing, men på grund av alla bilbarnstolar kan bara en av oss åka med) men idag har han sovmorgon så då får jag åka med för en gångs skull, det är lyx! Och man får ju så mycket tid över på morgonen. Craziii.

Idag är det veckans sista spinningpass och sen är det ju praktiskt taget helg. Imorgon ska vi ut på date AW jag och boyfriend innan operan, det känns inte som att vi har setts på hela veckan :( På lördag blir det nog lite fiesta med Marcus och gänget, ska bli kul!

Hur mår ni idag? Bra hoppas jag! :)

Just ja, igår fick vi våran första bröllopsinbjudan as a family, hur mysigt? Det är min styvbror och hans tjej som ska gifta sig i maj och jag är skittaggad, var så länge sedan jag var på bröllop!

Nej, nu ska jag klä på mig och fixa lite kaffe till boyfriend på sängen så han vaknar till. Jag är nog världens bästa flickvän kan jag känna typ hela tiden, haha!

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229