Istanbul

Det är sannerligen inte easy peasy att vara tillbaka i vardagen efter den pangsemestern men day 1 är avklarad, day 2 nästan klar och nu är vi närmare helgen.

Igår tränade jag på riktigt för första gången sedan påsk (eller ja, i söndags var första riktiga gången men snubblade då och gjorde jätteilla mig exakt överallt så blev inte jättesvettig under den PW'n hehe) när det fruktansvärda hände vilket var väldigt skönt, har varit ganska avstängd sedan påsken och prioriterat bort alla måsten och bara gjort saker jag vill göra för att kunna stänga av tankarna och bilderna i huvudet. Det blev en mils löpning varvat med PW med vikter runt anklarna, har alltid tänkt att jag ska lära mig att springa med vikterna och inte bara powerwalka (har använt vikter runt anklarna i över 10 år, världens bästa grej) och igår hände det. Vilken ninja man är ändå, inte tränat på x antal månader och river av en mil med ankelvikter.

Något som underlättar typ allt just nu är att man i alla fall är brun igen, efter några månader av ett totalt ointresse av min obefintliga hudfärg har min enorma kärlek till brunbränd hy åter väckts till liv, thank god, jag har liksom alltid varit besatt av att vara brun. Nu ska jag bara bli supersmal så kommer jag att vara on top of the A-game, he. Men om jag springer några mil med ankelvikter varje vecka så borde allt rinna av som smör i solsken, hurra! Förutom hetsträna ska jag på ett spännande möte imorgon, gå till tandläkaren för att laga min tandställning som gått sönder och äta middag med Marie och en massa andra tjejer, ska bli jättemysigt och det var 100 år sedan vi sågs. På lördag ska svärmor firas (arriba!) och på fredag är jag gräsänka vilket innebär keso och pepsi max till middag framför någon bra serie Chrille inte gillar utan att någon klagar ;)

Det var länge sedan det var musica i bloggen så här kommer min nuvarande favoritlåt, körde den på repeat i cirka 30 minuter igår när jag sprang, standard- Joey, spela en låt tills jag spyr på den.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229