Irriterad torsdag

Hej hej, har varit så jäkla arg och irriterad idag! Alla mina biljetter som jag köpt till Operan denna säsong är spårlöst försvunna från min mejl (köpte dom i maj typ) så jag har jagat biljettkontoret i två dagar nu för att få fram biljetterna eftersom vi ska dit redan imorgon = PANIKSTRESS. Fick dom NU såg jag, thank god.

Sen skickade Nespresso mitt paket fel trots att jag ringde dit igår och sa "SKICKA DOM INTE TILL HEMKÖP!" Och hon lovade "Nej nej, till ICA skickas dom, jag ser det här!" Var hamnade dom? I think you can guess.

Och sen har jag varit trött bara, vi ska ha en enorm Tele2-gala nästa fredag som jag har lovat killen och LM att följa med på en liten stund (är starkt emot kollegor+alkohol så vill gå direkt efter middagen) men jag har INGENTING att ha på mig. Och hittar INGENTING! Har letat 1,5 månad nu, varför har alla affärer så fula kläder?!

Ska ta en skållhet dusch nu (älskar att duscha tills huden är helt röd och nästan kliar = ren!) och invänta storhandlingen från Mathem och sen SOVA! Längtar till imorgon bitti när jag ska prova nya mjölkskummaren från Nespresso, vi har ingen mjölk hemma just nu haha!

Puss på er lovie dovies!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229