Interior

Fick en kommentar igår om att jag helt missuppfattat namnet på min favoritserie, jag har skrivit DowntoWn Abbey och inte Downton. Jag har ju på något magiskt sätt förstått att det inte är "downtown" men ändå har jag skrivit det för att min hjärna på något sätt förvandlat det på ett ganska logiskt sätt. Var tvungen att ändra alla dessa fel i min blogg, så tack till dig som noterade det.

Okej, moving on. I samband med att vi började se denna magiska serie så har jag fått tillbaka min inredningsinspiration igen vilket jag är så tacksam för. Jag har alltid haft en väldigt gammeldags inredningsstil men när jag flyttade hemifrån sveptes jag iväg av alla "trender" som finns i inredningsvärlden och har blandat friskt. Nu vill jag go all in på MIN STIL och håller därför på att sälja av lite av de moderna sakerna jag köpt. Har tex. 6 Iittala Essence champagneglas (alltså de vanliga, inte de kupade, de älskar jag) och 3 vinglas i samma serie om någon vill köpa. Nu ska jag samla vackra, dekorativa glas. Jag kommer förmodligen också sälja den välkända, runda Flora vasen från Mio som alla ville ha för 2 år sedan. Någon intresserad så hojta till.

Har spanat in massa fint från Albrekts guld som jag måste ha omgående, hur underbara är inte brickorna? Och hur fin vore inte gratängformen på bordet? Åh, I die.

Här nedan följer lite inspiration som jag kan titta på i timmar, viktorianska dukningar really gets my mojo going. Måste tex. ha en sån karaff till vin med handtag, har googlat hela dagen men hittar ingenting.

Gillar

Kommentarer

Diana Air
Diana Air,
Du borde ju bli lyxinredare 100%. Din smak är on point
Om du någon gång trillar in i den branschen så vill jag anlita dig! haha
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha tack! 😃nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229