INSPO PÅ NOLL

Jag har inte mycket till vad man brukar kalla inspiration just nu. Igår åt jag thairester till middag, gick ut och tränade i två timmar, körde tre tvättar och låg i sängen till 21. Somnade exakt direkt och sov mig igenom ett hetsigt sms-maraton som mina kära vänner brände av. Jag sover sällan med telefonen på ljudlöst nämligen så jag måste ha slumrat djupt för att ha missat 39 tusen sms-signaler haha. Jag är rädd för att larmet inte ska ringa om jag har på ljudlöst fast jag har provat 100 gånger och då kunnat konstatera att den faktiskt ringer som vanligt. Knasig jag är va.

I alla fall, idag får vi se vad jag hittar på, det vet vi först i efterhand om vi säger så. Imorgon är det äntligen FREDAG och jag ska på AW med min pappi, det blir nog en lugn och mysig kväll. 

Laters!

Alltså jag köpte Morris-tweeden (jacka d'este) i navy också pga. ÄLSKAR modellen. Den sitter som gjuten på lilla mig och jag känner mig så snygg i den. Hade den funnits i fler färger hade jag nog köpt dem också så det är nog bara tur för min plånbok :):):) HÄRär samma kavaj fast vit. Som tur är så har Morris bra kvalité på sina kläder så förhoppningsvis kommer jag att kunna ha den i flera år vilket är det viktigaste när jag köper kläder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229