Inspo

Här är lite inspo till er, jag älskar sådana här texter!
Det värsta jag vet är människor som säger "Jag vill bli smalare, rikare, mer framgångsrik osv" men inte lyfter ändan ur stolen. Min personliga åsikt är att gör man inget åt det så ska man inte klaga heller för då har man mer eller mindre accepterat läget som det är.
Jag själv ser mig själv som en kämpe. Jag har tagit mig ur självskadebeteende, bulimi, anorexi osv utan proffesionell hjälp (bara med hjälp av min mamma) och är idag starkare än någonsin.
Min gamla chef sa häromdagen; Johanna, du är så grym! Så fort du bestämmer dig för något blir det så. Du kommer gå så sjukt långt!

Förra året var jag nämligen inte på topp och jag hade motgång på motgång och jag slutade kämpa lite. Efter många samtal med min chef hittade jag tillslut tillbaka och sedan dess har jag verkligen fått allt jag velat ha, det är nästan lite läskigt. Men det är inte så svårt. Ta dig i kragen och sikta mot stjärnorna. Det kanske är jobbigt och tråkigt men belöningen gör det värt det. Och gör du utmaningarna till ett intresse får ditt liv ett helt nytt perspektiv.

Fortsätt kämpa!

Nu ska jag dricka min Kombucha och äta mina ägg och sen ska jag på utbildning på huvudkontoret fram till lunch. Tjing på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229