INSPIRATION - THE TOURIST

Jag älskar all form av visuell inspiration och min favoritkälla till just inspiration är eleganta filmer. En stor favorit är The Tourist med Johnny Depp och allas vår egna Angelina Jolie (som Chrille alltid säger att jag är lik, tillsammans med Betty i Mad men, inte ett dåligt CV må jag säga). Jag älskar hennes karaktär Elise stil och framför allt hennes liv. Jag har drömt om att bli någon typ av agent since forever. Tror helt ärligt att jag hade varit så grymt bra på det och jag vet inte heller varför jag aldrig fördjupat mig mer inom just det? Eller har jag det men jag får inte säga det till någon? ;)

I alla fall, varenda outfit i hela filmen är beyond perfection och min favorit är nog den första äggskalsvita klänningen med capen och det långa, vackra håret. I die. Jag ska spara ut mitt hår nu har jag bestämt dock ångrar jag inte att jag klippte mig då mitt hår var extremt slitet innan, det var ett nödvändigt ont. Det finns nämligen inget värre än långt, slitet hår, ska man ha långt hår måste det vara perfekt skött och alltid fixat annars ser du bara shabby ut.

Jag är gräsänka på fredag och då ska jag nog se om The Tourist för lite härlig inspiration. Är jag knäpp som ser om samma filmer om och om igen? Jag har nog sett vissa filmer 20-25 gånger och skulle kunna se den lika många gånger till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229