INNAN DIG VAR ALLTING TYST

Nej vet ni vad? Nu får det vara bra. Nu ska saker och ting ordnas upp. Jag väntar på ett besked och så fort jag får det ska jag turn things around, oavsett vad beskedet blir. Det har varit ett tufft halvår och nu är jag färdig med det. I'm so over this.

Det suger att man inte kan basunera ut alla sina tankar här on the world webb men vissa saker ska ju helt enkelt inte komma ut. Just idag känner jag mig som bäst i Sverige och det var länge sedan, fasiken vad bra det känns.

Jag känner mig full av energi och jag vet inte varför. Allting känns möjligt och allting kan hända, det är dags att börja leva nu. Jag har funderat så mycket den senaste tiden, på vem jag är och hur jag vill leva och jag har kommit fram till saker som jag aldrig trodde att jag skulle komma fram till. Jag trodde att jag var en viss person som ville leva på ett visst sätt men pang boom insåg jag vem jag egentligen är. Knasigt det där..... En dag ska jag sluta tala i tungor och börja tala klarspråk, jag lovar. 

Nu längtar jag till fredag när jag beger mig hem till Sara för en kväll av flams, trams, deeptalk och dans till Spice Girls. Denna vecka började tungt och tråkigt men nu vänder vi detta, nu gör vi något bra av det liv vi har fått till låns :)

Jag har inte lyssnat på Oskar Linnros på flera år men jag råkade halka in på en av mina favoritlåtar (Från balkongen) för någon dag sedan and it all came back to me. Älskar denna låt, Bäst <3

Och denna ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229