I'm ready!

Bild från i somras. Because I'm happy.

Hej bloggisar! Hur mår ni? Jag mår prima skinkus, är så himla glad idag! Eller lite trist att det är sista natten med Krojler (min mammas smeknman på min boyfriend haha, nu använder alla mina kompisar, familj och släkt det, it's very funny) men annars kommer den här veckan gå alldeles för fort och vara alldeles för bra. Imorgon jobbar jag halvdag hemifrån så vid lunch har jag semester resten av veckan, på kvällen ska jag och LM åka och storhandla till lördagens festligheter. På torsdag ska jag slinga mig vid 15 och sen ska jag möta upp Mandy, åka hem och tjöta, dricka vin och ta igen allt som har hänt sedan sist. På fredagen ska jag fan ha sovmorgon, bruncha osv och sen vid 17 ska vi på OOOAW på Berns, OPA! På lördag är det hangover kurering och matlagning på schemat och sen kommer 6 brudar på tjejmiddag hemma hos mig med ett galet efterföljande kalas.

På söndagen ska vi yoga och bruncha med Mandys kusin och sen ska jag gråta mig till sömns när Mandy åkt och boyfriend kommer hem dagen efter, HAHA.

Ni anar inte hur mycket jag längtat till den här veckan, alldeles för mycket, är helt varm i kroppen av allt skoj! Och jag har medvetet INTE städat sedan i lördags eftersom jag ändå kommer pedantstäda på onsdag och torsdag SAMT lördag så sekunden boyfriend hoppar in i taxin till Arlanda imorgon åker hela städkitet på haha. Jag tror ingen skulle klassa vårat hem som stökigt eller skitigt just nu men för mig är det KAOS. KBT-terapi för mitt städberoende säger boyfriend och klappar händerna. Han gillar att leva farligt, he he....

Nu ska jag smälta mina fitnessnudlar och qournsås, ta en kaffe och köra skiten ur denna dag.

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
ÄLSKAR vårat upplägg!! 😃👏nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229