I’m going cruelty free

När man älskar djur på den absurda, läskiga nivån som jag gör är det många saker som svider. Att äta kött svider, att köpa skinn och läder svider och att köpa djurtestade produkter svider.
Därför har jag nu bestämt mig för att gå över HELT till cruelty free make- up. Jag har börjat lite smått de senaste veckorna och enbart köpt ej djurtestat smink och det är förvånadsvärt mycket som är cruelty free om man bara tar en halvtimme och gör sin research. Jag kommer INTE att slänga de produkter jag har som är testat på djur, det tycker jag är rent och skärt slöseri, köpt är köpt och ingenting kommer att förändras av att jag slänger det.
Det absolut svåraste kommer att vara att sluta med MAC’s lipliner och läppstift, mitt Chanel puder och Loreal’s mascara och eyeliner 😭
Men, det är 2018 nu och jag väljer att leva ett vänligare liv genom att äta 90% veganskt och sluta med djurtestade produkter. Sluta med skinn och läder är en väg jag funderar på men jag har inte bestämt mig än. Inte för att jag har köpt något i läder och skinn det senaste året haha. Att köpa riktig päls är ju så B att man nästan kan klassas som en riktig idiot om man faktiskt gör det i dagen samhälle och det är inget jag själv gjort på... 4 år.

Nedan är några väldigt populära märken som faktiskt är cruelty free!

Jag tänker såhär; Tänk om vi inte hade köpt vår nu avlidna kanin Duttan för en miljon år sedan. Vår ögonsten som jag än idag, nästan tre år efter hans död, tänker på varenda dag. Tänk om han då hamnat i något labb där dom smetade in hans ögon med svidande och kanske frätande krämer? Torterade honom långsamt till döds för oss själviska människors skull. Ve och fasa, vilken mardröm!!!

Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,

Åh vad kul att läsa! Du är bäst! 💗

nouw.com/emmawahlstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha, kul att det glädjer någon 😃 Det var verkligen inte så svårt som jag trodde, 90% av de jag använder är redan cruelty free 👏🤷🏽‍♀️nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229