I'm dreaming of a white kitchen

Igår sa min pojkvän/sambo de magiska orden; Jag vill ha ett vitt kök!

ÄNTLIGEN kände jag och smsade mamma de goda nyheterna och började konspirera om vårat nya kök (Jag och mamma kan prata inredning i timmar, ni som följt mig ett tag har ju sett hur fint min mamma och låtsaspappa har det)

Jag har alltid AVSKYTT vårat kök, det är liksom standard, träfärgade luckor från IKEA med de absolut fulaste standard IKEA handtagen. Jag tycker att det är så himla fult att jag skäms lite men boyfriend tycker att allt är så vitt hemma hos oss så han ville behålla dom. Men jag vet inte vad som flög i honom igår men han satt mätt och glad (efter att ha fått min paradrätt enligt honom; Min egna falukorv i ugn) i soffan med mig och sa; Du har rätt, det ska vara ett vitt kök! (Jag har sagt det förut och jag säger det igen men laga fantastisk mat i mängder till din karl och du kommer alltid att vara en happy wife)

Som jag förstått det på bloggar och av väninnor så brukar man kompromissa ganska mycket om inredningen i sina hem, men riktigt så är det inte hemma hos oss. Jag bestämmer i princip allt, haha. Det är mitt intresse och jag är grym på det så jag inreder precis hur jag vill haha. Jag är hardcore perfektionist så jag kan inte kompromissa stilar och inredning, det går bara inte. Men köket kan jag inte bara göra om som jag vill, jag behöver faktiskt hans godkännande där då det inte är så schysst att hyra in ett gäng och bara riva om där.

Jag tänkte hämta inspo från Fotballfrue's kök, älskar hela hennes hem (där snackar vi perfektion) med vita, SNYGGA luckor, några i glas. men istället för träbänk vill jag nog ha en ljusare marmor eller behålla den grå/svarta vi har nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229