IF YOU STOLE MY HEART IT WOULD BE THE PERFECT CRIME

Det är alltid lika trist när en solig och rolig helg tar slut, det ska alltid bli måndag liksom.

Igår vaknade jag vid halv åtta och försökte ligga så tyst och stilla som möjligt i några timmar så att norrlänningen skulle få sin älskade sovmorgon men redan vid halv nio tog överskottsenergin över och jag försökte lite diskret väcka honom. Jag gick ut i köket och gjorde en kaffe, satte igång en diskmaskin och vattnade blommor när han vägrade vakna, sovande människor är verkligen det värsta jag vet, blir nästan provocerad. Kanske beror på att jag är sämst i Sverige på att sova. Vid halv tio sa jag högt och bestämt att nu har han sovit klart och det gick han med på.

Klockan elva sladdade min lillebror, svägerska och kusin in och hämtade upp mig, vi skulle åka och bada och grilla. Planen var från början att åka ut till Blå Lagunen men vi läste dagen innan att markägaren stängt av parkeringen och då kände vi att nä, då blir det något annat ställe. Sagt och gjort, vi åkte ut till Domarudden i Åkersberga. Jag hade som vanligt klätt mig helt fel för klipphäng (såg lite ut som att jag skulle åka yacht med ett gäng miljardärer) men det är lite charmen med moí. Never underdressed!

Korv är ju livet, kan äta korv varje dag och dygnet runt. Ju starkare desto bättre. Lillebror hade med sig gasolgrillen och vi badade, grillade och skrattade hela dagen, vår andra kusin + flickvän kom också ut. Hade så ont i huvudet när jag kom hem för att jag spänt mig så mycket när jag skrattat, känner att det är det bästa betyget en dag kan få.

Kulglass är basically obligatoriskt, jag tog smakerna bubbelgum och pistage som var otippat gott. // Jag och Nellie!

När jag kom hem svidade jag snabbt om och svängde förbi pappa på båtklubben någon timme och snackade skit innan jag mötte upp M och handlade middag. Det blev hemmagjord pizza och slutet av filmen Case 39 (som jag somnade ifrån på lördagen!) innan vi totaldäckade klockan 22.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Vilka härliga bilder 😊nouw.com/nikolinapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229