I will see you again

Jag har bävat för den här dagen i så många år. Min älskling blev 9 år. Det är lång tid för en kanin. Men det var inte bara en kanin utan en del av vår familj.

Jag har inte ens vågat tänka på den här dagen och nu är den här. Jag hade precis låst dörren när jag såg mammas SMS. Först blev jag bara tom men sedan kom alla tårar i hysteriska mängder, på bussen, på tunnelbanan, på jobbet och sedan i mataffären när jag kom på att mandelmjölken var slut. När jag klev ur hissen igen hemma och såg ytterdörren så vek sig benen och luften gick ur mig, jag skrek av sorg och tårarna sprutade. 

Jag har nu gråtit konstant i tre timmar, ringde min chef på jobbet och hulkade fram att jag jobbar hemifrån. Idag ska vi begrava honom. Kan inte förstå att detta har hänt, han som alltid har funnits. Som alltid har tröstat, som suttit med vid matbordet, som slickar en på händerna av tacksamhet när man gosar. Som alltid ville vara med och kolla film, äta middag och bara vara.

Ska försöka äta och dricka något nu och få undan lite jobb och hoppas att den här dagen bara tar slut. Och tvätta bort mitt smink, mina lösögonfransar hänger i mungiporna nu och min vita kjol är helt svart av eyeliner som droppat haha. En dag kommer jag bli glad igen, jag vet bara inte när.

Nu sover du gott min älskling och jag vet att du har haft det bästa livet en kanin någonsin haft med värmegolv på vintern, parasoll på sommaren, badat pool, gått långa promenader i skogen, brottats med möss, haft ett två-våningshus och flera egna balkonger. Juckat mot allt som går att jucka mot, skitit ner flera balkonger och hoppat miljoner glädjeskutt.

Du är och förblir mitt livs kärlek min älskade Skuttis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229