I was meant for fabulous things

Om någon googlar ordet ”frustrerad” så kommer en bild på mig upp just nu, I can assure you. Men saken är den att min frustration just nu är så enorm, exakt ALLTING blir fel. Det hela började i fredags när jag slutade röka och cigaretterna som jag varje dag har haft att se fram emot bara försvann och helvetet bröt loss. En sak kan tilläggas och det är att jag är otroligt rastlös och tycker att extremt få saker är roliga/underhållande så mina cigg har varje dag varit en flykt för att ha något att se fram emot och att fysiskt göra något. Att bara sitta stilla är omöjligt för mig, I go loco.

I alla fall. I slutet av fredagen var jag helt utmattad eftersom att avsaknaden av denna lilla glädjekälla visade mig hur otroligt missnöjd jag är med allting, jag grät faktiskt och det gör jag bara några gånger per år. Med nästan alla delar av mitt liv är jag missnöjd men istället för att ta tag i varje del har jag på något sätt lyckats trycka bort det genom att bedöva det med en cigg. Oklart? Jo tack, jag håller med. Jag var oavsett så ledsen hela helgen, allting blev så fel och efter att jag bearbetat detta och börjat ta action så känns det mycket lättare. Men det är tungt att keep on livin the same way på alla sätt och vis med vetskapen om att det är så långt ifrån mig själv, Johannas, bild av the perfect life. Men det kommer, det tar tid. Och eftersom jag fortfarande är förkyld (idag har det släppt lite som tur är!!!) så trappar jag ner cigaretterna tills jag är frisk och kan träna och på så sätt kan få ur mig all överskottsenergi som skenar runt i min kropp.

Det känns som att jag bara satt mitt liv på paus de senaste åren, varit någon jag egentligen inte är och inte gjort det JAG tycker är kul. Jag känner mig som en 45-åring i psyket medan mitt mindset är relativt korrekt matchat med min riktiga ålder dvs. 26 år, den åldern som jag vill leva efter.

Så just nu är jag lite svajjig i humöret och ganska lättirriterad men strax ska jag iväg för att dinera hos Marie och gosa med her dog, hon är alltid så himla härlig så det kommer verkligen att pigga upp mig och det var länge sedan vi umgicks.

Nu handlar det bara om att stå ut tills saker och ting turns around, det kommer att bli så sjukt jobbigt men helt klart värt det i slutändan. Ville bara berätta detta för er då mina senaste inlägg inte är PEPPIGA alls och ni efterfrågar ALLTID personliga inlägg. Det tar emot ganska mycket för mig att visa upp sidor av mitt liv som inte är perfekta med tanke på att jag är en manisk perfektionist men det behövs för både min egen och er skull.

Okej, nu gaskar vi upp oss, krigar oss igenom resterande del av denna vinter. Capisce?

Gillar

Kommentarer

Lo
Lo,
Vill inte vara sån för man kan absolut ha överskottsenerig utan att ha adhd (men nu är jag sån ändå..) och adhd handlar inte bara om det men det kanske ändå vore något att kolla upp. Ångest o rastlöshet är vidrigt. O känslan av att inte vara nöjd med sin tillvaro tex.. det finns så mycket som är kopplat till adhd som man kanske inte vet om man inte är inne i den svängen... men aja det hjälpte mig otroligt så ville bara tipsa.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hej! Jo, det finns i släkten och vi tror väl att jag kan ha det men jag har aktivt valt att inte kolla upp det för att inte "ha en diagnos". Tack ändå 😊nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229