I wanted you to know my heartbeat

​Godmorgon babes!

Idag är det grått och regnigt i Stockholm, hur är det där ni bor? Jag tycker ändå att det är ganska skönt med lite svalka någon vecka, blir alltid lika glad när jag vaknar av att jag fryser nu mitt i natten istället för att svettas haha. 

Har för övrigt börjat med lite nya saker to boost my health denna vecka:

- Varje morgon dricker jag en halv liter vatten med en halv citron i medan jag sminkar mig på tom mage. Citronvatten renar kroppen, gör hyn klarare och främjar matsmältningen to name a few.

- Jag dricker en kopp kaffe på morgonen och sen är det bara grönt te hela dagen, eventuellt en kopp kaffe som PWO om jag ska träna (vilket jag oftast ska haha). Jag har dock inte förbjudit mig själv att dricka kaffe utan är jag väldigt sugen eller väldigt trött så klart jag ska slurpa kaffe liksom.

- Dricker kamomillte varje kväll för att varva ner lättare.

- Har äntligen hittat ett knep för hur jag ska få i mig mer vätska varje dag och det är en speciell mugg från Starbucks som jag har haft väldigt länge. Kan visa en bild lite senare. Jag kan nämligen gå flera dagar utan att dricka rent vatten utan kanske dricker lite c-vitamin, ett glas fun light, kaffe, te och så vidare och det är verkligen inte bra. Men jag tycker att det är jättejobbigt att dricka direkt från ett glas utan jag måste ha ett sugrör. I mina starbucksmuggar finns ett hårdplastsugrör till så nu får jag i mig 2-3 liter vatten om dagen UTAN PROBLEM. Känns så bra. Som sagt, visar bilder sen :) Har en hemma och en på jobbet haha, problemet är ju bara att jag måste springa på damernas hela tiden.

Tycker helt klart att detta gör att jag känner och ser fräschare ut, har även påbörjat projekt sluta röka. Sen i måndags vid 14 har jag bara rökt 2 cigaretter som tyvärr bara beror på SL och deras strulande just nu, jag blir tokig på detta och då tappar jag helt humöret. Man vet inte när tågen kommer, imorse missade jag 2 bussar på grund av tunnelbanan och jag kan inte gå tidigare till tunnelbanan eftersom man inte vet när den kommer. Får kämpa mig igenom detta denna och nästa vecka sen ska det vara över. Haha, jag tycker verkligen att detta är fruktansvärt jobbigt men jag är ett riktigt kontrollfreak så det är nog därför.

En annan tanke jag har och det är om jag ska börja videoblogga mer? Alltså riktiga videobloggar, inte sådana med musik? Min blogg är verkligen inte på topp just nu och jag måste förändra något. Om bara någon av er säger JA så kör vi ;) Kom igen nu, ge mig bara liiite respons :)


Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Du är duktig! 👏 Ladda upp våran videoblogg också 😃nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229