I love weddings

Hallelujah vilken helg.

Som vanligt är jag helt knäckt på måndagar eftersom jag varje natt mellan söndag till måndag först inte kan somna fören 23.00-00 och vaknar sedan mellan 02-2.30 med hjärtklappning och är klarpigg och kan inte somna om. Jag vet att det inte är hållbart och förhoppningsvis finns en önskvärd lösning runt hörnet så tills vidare får jag bara kallt räkna med att må riktigt dåligt varje måndag. Suck.

Jag hade i alla fall en fullspäckad helg som kickades igång med en kräftskiva hos min lillebror och sambo med mamma, styvpappi och älsklingen. Vi åt kopiösa mängder kräftor (ni kanske tror att ni har sett mycket men då har ni inte sett mig och min lillebror äta kräftor. Det är en bisarr syn), snackade om allt och ingenting och det slutade med ABBA-disco i vardagsrummet. Alltid lika kul att det är min mamma som drar igång dansgolvet trots att hon aldrig dricker alkohol (pga. hon inte gillar det och ej pga nykter alkoholist, känns faktiskt viktigt att påpeka det. Bisarrt att man ska behöva göra det dock...)

Jag och BF kom hem i hyffsad tid för dagen efter skulle jag på bröllop, någorlunda spontant dock. Min mosters kompis dotter gifte sig och vi har umgåtts till och från under alla åren och på fredagen blev jag alltså inbjuden i sista sekund. Inte mig emot, jag älskar bröllop! Så jag gick upp i tid på lördagen, städade och fixade mig och sen blev jag upphämtad av mitt bröllopssällskap. En fantastisk rolig dag, nästan bara finnar vilket jag älskar, känner mig alltid som hemma med finnar och finska (eftersom jag är finne om det inte var underförstått). Vid 1 lyfte jag på min lilla, obefintliga hatt och rullade hem. Var väl inte alltför pigg på söndagen men det var det värt, man blir så varm i hjärtat av bröllop. Vi slipade och oljade in köksbänken och åt ceasarsallad och kollade tusen avsnitt av De omisstänka, lagom aktivitet den dagen.

Eftersom jag hade ca 0 sekunder på mig att ordna med en outfit till bröllopet så fick det bli en gammal klassiker i form av en beige/ljusrosa spetsklänning och ny, vit kavaj med volang. Till det mina favoritskor från MK som fungerar utmärkt att dansa med i 12 timmar utan problem.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229