I just want to take you out and show you off

Godmorgon torsdag/fredag-isch! Nu börjar midsommarflimret sätta in, ska bli så mysigt att fira midsommar med mina vänner och pappa med familj. Vi åker ut tidigt fredagmorgon till Sveaholmen och sen är firandet igång så att säga. Det som är kul med Sveaholmen är att det är en ganska stor ö ute i skärgården men det är bara medlemmar i Svea orden som får vara där och eftersom min pappa sitter i överstyrelsen och jag har varit där varenda sommar sedan jag föddes så känner jag mer eller mindre alla som är medlemmar och huserar där. Det kan bli ganska stora gäng, folk som hälsar på över en natt bara osv. Ska ni göra något speciellt?.

Dock är jag så trött just nu , fick den värsta allergichocken jag N Å G O N S I N fått i söndags, mina ögon var helt igensvullna, kunde bara ha en lins i, jag nös 10 gånger i minuten, hela halsen och näsan var helt förstoppad och min näsa var så svullen av allt kliande. Så trevligt för svärmor att ha de allergimongot på middag då haha. Nu börjar det lugna ner sig lite som tur är, det är gräspollen som härjar nu och första dagarna är alltid värst och man blir så trött av både allergin och medicinerna. Ni vet när man sitter på jobbet och är så trött att man bara vill sätta sig ner och fulgråta? Så vidrigt, haha men det är la bara att kriga på.

Dagen till ära får ni lite pics från midsommar på Sveaholmen 2015, det är samma gäng i år men Sara ansluter också, hur kul? Jag kan även konstatera att jag är extremt mycket smalare och snyggare detta år, hjääälp vad man såg ut.

Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Härligt med midsommar i skärgården! Jag ska fira på en annan holme 😃 Jag är också allergisk mot gräs, dock inte lika mycket, men vågar knappt ha linser när det är som mest pollen 😟nouw.com/emmawahlstrom
Amanda
Amanda,
Asså HAHAHAHAH värsta någonsin 😂 Hjälp va tjock jag var 👌🏼😘
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hahahahq asso tack, ja var cirka 100 gånger större än dig! Med vänlig hälsning, flodhästen! 🦏nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229