I heart you my baby muppet

Haha, ibland orkar jag inte med min kille. När vi låg i sängen igår innan vi skulle sova och jag frenetiskt letade espressomuggar i klarglas på nätet så kikade han snabbt in på min blogg som han brukar ibland och får de se detta inlägg. Detta är konversationen som följde;

Christoffer: Men låret! (Våra kärleksfulla smeknamn på varandra är babylåret eller bara låret haha!) Du kan inte lägga upp en bild på vår Viber-konversation, jag orkar aldrig vara grammatiskt korrekt där! Ser ju ut som att jag behöver börja SFI på en gång!

Jag: Haha, men baby, det var ju bara kul!

Christoffer: Jaaa men såhär ser min mening ut där; Zamt azzznizzze (Detta säger han jättefort) tv (lång konstpaus) BORD. EN GÅNG JAG VAR I SVERIGE TVÅ GÅNGER!

Sen skrattade vi så vi grät en kvart efter. När man träffar honom första gången är han väldigt proper, korrekt och lugn. Men när vi är ensamma är han en riktig mupp. I love my babylår!

Älskar denna GIF. Varje morgon när vi åker bussen till jobbet så gör han så på min panna flera gånger under resan medans jag ligger och blundar mot hans axel. Han brukar kalla mig för sin Angelina Jolie för att många anser mig vara lik henne, även han. Kärlek kan ju vara det bästa som finns!

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229