I HAVE NO SHAME

Är det bara torsdag idag? Detta känns som världens längsta vecka, man känner oftast att dagarna bara springer förbi men inte just nu.

Nu börjar det i alla fall nalkas helg och ikväll ska vi på en föreläsning om Första världskrigets slut, det ska bli väldigt intressant. Imorgon ska jag dricka vin med Nellie, man får passa på när karln är ute ur huset och sen får vi se om vi vill ut en sväng. Känner mig väldigt rastlös just nu. Det är så mycket som bara ligger och kliar i livet att jag behöver distrahera mig själv hela tiden. 

Idag ska jag som sagt även börja med periodisk fasta, i början kommer jag köra två heldagar med fasta i veckan och lite senare kanske jag går över till 16/8-intervaller istället. Jag tycker dock att den typ av tidsintervaller verkar knepigare, speciellt på helger när middagen kan vara lite när som helst på kvällen och man för en gångs skull har gott om tid att unna sig en rejäl frukost.

Så ja, idag är första dagen och jag kör all in på vatten- och kaffefasta. Jag har verkligen inga problem med att gå hungrig, trots att jag varit "frisk" från hela världens ätstörningar i flera år nu så tycker jag att det är tryggt att vara hungrig. Är inte det knasigt? Att psyket fortfarande älskar den känslan. Oh well, wish me luck, om det funkar har jag hittat en ny livsstil. Och innan ni börjar käbbla om fastande så läs på okej? :) Jag tycker det verkar vara en metod som passar mig ytterst väl och om ni inte känner samma sak är det bättre att ni bara sip the little lip.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229