I got it

Idag provade min kille en ny, jättefin pasta till middag. Jag åt morötter med köttfärsås men smakade lite på pastan. Jag äter sällan kolhydrater men den här veckan har jag ätit ett knäckebröd till mellanmål varje dag och haft extremt uppsvälld och smärtande mage, illamående och så vidare. Min hy har blivit sämre och min extrema trötthet som jag berättat om tidigare. Men idag kom jag på det! Jag är förmodligen känslig mot gluten. Min mage gör så ont (men gymmade ändå, höll på att spy hela tiden) och jag har aldrig sett den så svullen, kunde knappt stänga min jacka. Så, från och med idag ska jag utesluta gluten i 2 månader och se om det blir bättre. Laktos äter jag aldrig, vi har bara laktosfritt och mandelmjölk hemma. Grattis till alla er som ska bjuda mig på mat under de kommande månaderna haha! Ska hoppa in i duschen, kan inte se mina fötter just nu pga. svullnaden. Såhär ser min mage ut nu med jackan på:

Gillar

Kommentarer

linnea
linnea,
När jag kollade upp visade det sig att jag tål gluten men inte vete/vetestärkelse och det finns i så mycket mer saker än vad man tror (fortfarande förvånad när jag köper mat och det finns i aaaaaallt). Så om detta inte funka för dig, så kanske det är något att kolla upp? Fick även veta att jag tål laktos men inte mejeri från kor, så är bara nötmjölk och ost från getter o får from now on.
linnea
linnea,
Hoppas det är det, och att det blir bättre då :) Jag går på behandling mot mina allergier och fick idag veta att jag redan tål vete mycket bättre, så snart kan jag äta det igen (i måttliga mängder såklart). Men kan man klara sig genom att utesluta det för gott är det ju enklare (och billigare) :)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229