I GIVE MY HEART GLADLY

Hello saturday night!
Jag har varit lite under the weather de senaste dagarna men nu börjar jag må bättre. Jag är fortfarande så stressad över vissa saker men jag kan inte göra mer än vad jag gör så jag får ta allt med en liten klackspark bara. Det hade varit så kul att få skriva av sig om allt i lösenordsskyddade inlägg som bara mina trognaste läsare och vänner/familj får, men det känns lite läskigt också. Samtidigt får jag alltid så bra feedback från er. What shall a woman do?

Idag har vi rensat HELA hemmet, hjälp öss! Vi får åka med lastbilar till tippen imorgon haha, men gud vad skönt det är. Älskar att rensa, jag får en adrenlinkick varje gång något åker i slänga-högen. Nästnästa helg FLYTTAR VI! Till Drottningholm! Vi ser liksom slottet från vår soffa eftersom det ligger 500 meter bort. Yeez, what a dream.

Ja ja, nu är vi på väg till Chrilles kompis Sebbe och hans fru för middag och lördagshäng, kul! De är ca. 10 år äldre än oss men Sebbe älskar jag så det kan nog inte bli fel. Jag har inte träffat hans fru än nämligen.

Vad gör ni ikväll?

Outfit:
- Min nya klänning från Karen Millen, älskar den verkligen. Den är navy in real life så att säga.
- Klackar från Laura Clement

Vi tar alltid ett glas bubbel när vi fixar oss om vi ska bort på middag, älskar verkligen den traditionen. Skön musik, ett glas bubbly, sminka sig i timmar och en hel kväll av festligheter framför en. Blir inte mycket bättre än så.

Gillar

Kommentarer

Linn
Linn ,
Jag röstar för skriva av dig lösenordsskyddat 😉 Ha så kul ikväll!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag kanske ordnar något sådant då! 😃 detsamma till dig 😘nouw.com/johannagrahn
Caroline
Caroline,
Jag röstar också för det! 🙋🏽‍♀️
Ha en fantastisk dag! 🌟
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229