I aint your mama

Ciao bellaritos.

Idag är sista dagen innan en veckas ledighet och jag längtar så mycket till imorgon för min traditionsenliga intervallspinningklass kl. 11 är inställd vilket innebär att jag får sova hur. länge. jag. vill. Det var inte igår det hände en lördag, går slaviskt på denna klass 8 månader tillbaka vilket således innebär att jag inte ens varit tipsy en fredag since then haha. Vi ska gå en lång PW istället så skönt. Need some beauty sleep ASAP.

I tisdags var vi på förhandsvisningen av nya filmen Jason Bourne på Skandia, vi var fjärde sällskapet in the world att se filmen så det var truly exciting. Vi har visserligen inte sett de första filmerna men den var bra ändå. Lite väl överdrivna actionscener ibland kanske, känner verkligen snark på sånt.

Idag efter jobbet ska vi till mamma och Lasse och äta middag (KRÄFTOR!) och även imorgon blir det kräftor. I go crazy nu när det äntligen finns kräftor i alla affärer, kommer troligtvis äta det varje dag under ledigheten haha. Det bästa med att äta kräftor (förutom att det är det godaste som finns) är att spara och frysa in kräftskalen för sen gör BF en helt magisk kräftsoppa på dom. Dör för den.

Helt off topic förresten men jag älskar Leonore, tycker att hon är så rolig och älskar alla klipp från alla uppdrag, event och fotograferingar när hon sticker iväg eller bara goes nuts. DETTA inlägg är bara så on point. Hur skön prinsessa? Totally crazy.

Nu ska jag dricka upp min skinny iced latté och se till att denna dag går fort. Puss! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229