Hyckleri

I veckan läste jag i Bunkerläkarens våld, det är alltså hon som blev kidnappad och inlåst av läkaren i Skåne som skrivit den. Helt ärligt så berörde inte boken mig det minsta. Jag är så less på vår värld just nu, människor suger verkligen. När en människa kidnappas och sätts i en källare så är det så hemskt men när sju tusen kycklingar gör det så är det ingenting? Vi predikar om Me too samtidigt som vi aktivt stödjer en bransch som dagligen våldtar kor för att vi ska få mjölk. Varför är allt så mycket hemskare när det händer människor än djur?

Jag skiter helt ärligt i vad du utsätts för så länge vi utsätter våra djur mot samma sak eller värre. Jag är så upprörd just nu, jag måste sluta läsa om allt sådant här och förstöra mina söndagar haha....

Jag läste ett inlägg om hästar och att det är djurplågeri att hålla dom i stall och rida in dom och det är exakt vad jag sagt i så många år. Ridsport är djurplågeri och ni borde skämmas! Alla som går på Skansen/övriga djurparker stödjer att djur plågas och lider hela sina liv. De är som Fritzl fångar men med åskådare, allow me o throw up. Jag har inte varit i en djurpark på 6 år och jag kommer aldrig någonsin besöka en. Kanske om vi börjar ställa ut människor, det är väl bara logiskt att det ska vara lika och rätt ska vara rätt?

Gillar

Kommentarer

Bunny
Bunny,

Håller med! <3

bunnydrugz.blogg.se
EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
kan bara hålla med!nouw.com/emmawahlstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229