HUR SER RESTEN AV VECKAN UT?

God morgon onsdag. Jag är så oförskämt glad och pigg idag trots att jag somnade klockan halv ett igår på grund av en väldigt intressant diskussion över SMS, men vem fasiken bryr sig?

Idag är det som sagt onsdag och halva veckan är därmed i princip avklarad, hallelujah! Ska vi se på hur resten av veckan ser ut? Let's!

Onsdag: Jobba och plugga, jag har franskaprov imorgon. Iiisch. Ska försöka ta en PW innan jag sätter igång med pluggandet såvida det inte blir någon meteorologisk chock.

Torsdag: Jobb och prov, kommer nog att vara ganska trött när jag kommer hem imorgon kväll.

Fredag: Jag ska på AW med världens bästa Macka, yey me! Han är en av de människorna som jag alltid går till när jag behöver ett väldigt sakligt och logiskt råd och samtidigt lite pepp eftersom han alltid hejar på mig oavsett vad. Tänk att vi känt varandra i... 20 år snart. Ser fram emot att gaffla loss med honom i flera timmar. Räknar ändå med att vara hemma i god tid då jag ska upp tidigt på lördag och jag behöver BUS:a mig och hela den baletten.

Lördag: Börja dagen med en PW och sen ska jag tråda brynen, jag ändrade dag från fredag till lördag istället efter tips från Marie . Ska även se om jag hittar något spännande att ha på mig på kvällen. Vid fyra åker jag och mina peeps till Sigtuna och moster. Vi ska först ut och äta och sen hem till henne och bubbla = Tjejkväll!

Söndag: Vi sover över hos moster så först blir det mysmorgon med mina favoriter och sen bär det av hemåt. Vill hinna med en PW innan jag ska iväg och träffa en kompis på kvällen. Vi har inte spikat aktivitet än men det blir en perfekt söndagssyssla.

Hur häääärlig vecka? Vill nypa mig själv i armen.

Min absoluta favoritlåt just nu, om jag blundar kan jag låtsas att det är en varm aprildag på altanen med ett iskallt glas rosé i handen. Snart är vi där, snart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229