HUR MAN TAR SIG IGENOM FEBRUARI

Nu mina vänner, nu kämpar vi verkligen oss igenom februari. Det är fortfarande mörkt, det är kallt, det snöar som aldrig förr och ljuset i tunneln är ack så långt borta.
Jag har några knep som gör resan mot våren betydligt mycket lättare, dessa tips kommer säkerligen inte att passa alla men definitivt oss introverta, hemkära ensamvargar hehe :)

- Go superhealthy. Sluta drick alkohol under en period, försök äta mer veganskt, kolla upp om dina värden ser bra ut osv. Vem är ens sugen på att festa när det är såhär kallt, man behöver inte en kemisk depression när det redan är grått som det är. Har du länge varit och nosat på det veganska/vegeterianska så ta en timme och googla loss, läs på, kolla upp recept och sen kanske du kan börja med att byta ut ett livsmedel mot ett veganskt alternativ eller bara en måltid i veckan. Gör något fint för dig, djuren, miljön och din kropp, du kommer må så mycket bättre och det är just nu du behöver det som mest.

- Ut och gå på dagarna. Även om man inte ser faktiska solstrålar så finns solen där så ta varje chans du får att ta en promenix ute i naturen. Det räcker med en kvart bara det är någonting.

- Köp massa mjukiskläder och mys i soffan. Jag lever i mjukiskläder, så fort jag kommer hem tar det mig 2 sekunder och sen har jag full mysmundering på haha. Kolla på serier på Netflix, filmer, Youtube, whatever med en kopp te och massa frukt under en filt. Så mysigt, det är exakt vad man bör göra just nu.

- Köp massa god och nyttig mat och prova olika recept. Jag går sällan ut på restaurang på vintern, (eller överhuvudtaget haha) kanske i snitt 1-2 gånger i månaden. Det beror helt enkelt på att det är för kallt och jobbigt att ta sig dit, jag vet inte hur maten är tillagad och man kan inte sitta i soffan framför brasan och kolla på serier samtidigt :) Frossa i rotfrukter och grönt och boosta kroppen rejält.

- Börja träna! Tro mig, vi behöver energin och endorfinerna som träningen ger och jag själv brukar alltid riva av ett träningspass när jag fryser extra mycket. Jag äger inte ens ett gymkort just nu utan det funkar finfint med att träna med kroppen eller som jag gjort, köp en skivstång med vikter och lite andra "enkla" träningsredskap.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229