Hur jag förbereder mig för nyårsafton (och andra festliga tillfällen)

Ansiktet: Ansiktet rengör jag som vanligt, har lite peeling i min vanliga rengöring och vill inte heller peela för mycket innan jag ska ha mycket smink då hyn lättare suger åt sig av produkterna då. Men i övrigt har jag extremt mycket fukt, inatt sover jag med Origins fuktmask (gör jag förvisso nästan varje natt på vintern heh).

Håret: Det beror på hur jag ska styla det, ska jag locka det stort med sju liter hårspray har jag det hellre lite dirty så jag kan tvätta håret dagen efter. Imorgon ska jag bara föna det med rundborste så jag tvättade det imorse som jag alltid tvättar det.


Smycken: Jag älskar bling och imorgon ska jag ha en väldigt enkel klänning så det blir en enorm guldchoker med diamanter, stora blingade örhängen och ett diamantarmband i guld jag fått av Chrille.

Kläder: Jag är inte så sugen på att köpa kläder just nu så använder bara en gammal LBD, men annars är jag väldigt... glammig så att säga.
Vi ska ju bara vara hemma hos mamma och Lasse så kommer inte att behöva skor men annars är det high heels or go home för mig.

Smink: Well you know me... En extremt vällagd ögonskugga med mycket shimmer, vinged eyeliner, big, fake eye-lashes, bada i highligter osv. He he.
Kroppen BUS:ade jag igår med Loving tan’s Ultra dark och idag gjorde jag en touch up med Cocoa Browns exteme dark, jag gillar inte den så mycket så brukar köra den som en touch up dagen efter jag använt Loving tan (recension på den är på G, okej NELLIE? 😂) Glömde dock min BUS-handske hemma så vi får se hur mina handflator ser ut imorgon 🙃🙃🙃 Men jag måste verkligen alltid vara brun, i alla fall lite och jag är numera livrädd för solarium så it’s BUS all the way.

Hur gör du helst iordning dig? Well, ett glas bubblande champagne i glaset, ABBA på högsta volym och många, många timmar på mig. Jag är en sådan perfektionist att varenda liten mikromilimeter som inte är perfekt måste göras om. Orkar knappt med mig själv ibland.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229