HOW WAS LAST WEEK?

Hur mådde du? Riktigt bra, kände mig glad, lycklig och förväntansfull. Och lite uttråkad men det väl standard i mitt liv, forever alltid lite uttråkad.

Vad var roligast? Mellokvällen i lördags! Älskar mitt gäng ❤️

Vad var tråkigast? Jag vet att detta är ett så tråkigt svar men det var det enda negativa på hela veckan: Vädret!!! SMÄLT SNÖJ*VEL SMÄLT!

Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Varit irriterad över att andra människor är riktigt nollställda. Finns dom inte kvar i ens liv så behöver inte deras idiotiska handlingar finnas kvar i ens hjärna heller.

Vad önskar du att du hade gjort mer av? Tränat, nu känner jag mig så gott som återställd i kroppen så denna vecka drar jag igång stenhård träning igen.

Vad var det godaste du åt? Inte fasen var det pizzan igår i alla fall haha... Nej men det måste varit sushin i fredags, åt inget spektakulärt gott förra veckan konstigt nog.

Veckans bästa låt?


Betyg på veckan mellan 1-10? En bad ass 9:a. Mår så jäkla bra just nu, visst har vi alla dagar när man känner noll motivation, inspiration och ork men då gäller det att aldrig glömma följande ord som helt ärligt, revolutionerade hela mitt liv: Det behöver inte vara perfekt, det behöver bara vara något.

Kan vi bara ta en tyst minut för alla år som jag slösat bort för att jag levt efter detta motto fast tvärtom: Om du/det inte är perfekt kan du gå och lägga dig igen. Jag såg denna mening för några veckor sedan, jag var ganska låg, väldigt frustrerad för att det känns som att jag aldrig kommer ut den delen av mitt liv som jag fortfarande är så vansinnigt missnöjd med. Jag läste denna mening och bara absorberade den av hela min själ och det kändes som att 100 dörrar öppnades, bokstavligt talat. Jag har varit tillbakahållen för att jag har tänkt: När jag blir smal ska jag börja med Youtube, när jag blir smal och bla bla ska jag lägga upp roligare bilder i bloggen, när jag har perfekt hy ska jag göra det, när jag är si ska jag göra det OCH BLA BLA BLA. Det var när jag läste den meningen som jag kände att F*CK YOU HJÄRNA, nu kör vi. Och det gjorde jag och god damn it vad roligt det är. Självklart försvinner inte alla gamla perfektionisttankar från en dag till en annan, tex. tyckte jag inte vlogen igår blev så bra och först ville jag inte publicera den men då sa jag den magiska meningen om och om igen och tillslut var jag helnöjd med videon. Det behöver inte vara perfekt, bara det är något.

Jag är en extrem svart/vit person, å det grövsta till och med vilket gör att om jag inte kan göra något 100% perfekt så skiter jag i det. Kan jag inte springa en mil som jag gjorde förut exakt nu då kan jag lika gärna bara skita i det. Kan jag inte klippa en video som youtubers som har flera miljoner tittare kan jag skita i det. Har jag inte tillräckligt smala lår kan jag skita i att blogga för att jag vill ändå inte lägga upp en bild på mig själv. Har jag ätit fem godisar en dag kan jag lika gärna äta onyttigt resten av dagen för nu är den dagen förstörd och operfekt. NEJ NEJ NEJ Johanna.

Jag vet att det finns många perfektionister där ute som förmodligen har hållt sig själva tillbaka och mått lika dåligt över detta som jag har gjort så vill jag bara säga att smaka på den meningen lite varje dag. En dag kommer ni att leva efter den slaviskt och ni kommer att vara fria. ❤

Gillar

Kommentarer

L
L,
Jag har läst din blogg i många år, och jag måste säga att jag verkligen gillar din utveckling! Du ger sken av att vara mer harmonisk än någonsin, och det är så himla härligt att se och följa. Fortsätt så, Johanna! 😊
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nämen vad kul att höra! Tack så mycket ❤️❤️nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229