Highlighters, snöstorm och lördagsmiddag

Godmorgon onsdag! Mitt humör börjar vända trots att jag lockade håret i 25 minuter imorse och efter 2 minuter i snöstormen var dom borta. Hurra, haha. Vädret, for real, you are making me depressed!

Idag är det spinning och sen har jag inget mer planerat, vi ska nog bara klura ut vad vi ska laga till midagen på lördag tror jag. Eller vad BF ska laga kanske jag ska skriva... He he.

Är det bara jag som är besatt av att highlighta the inner corner of my eye? Jag känner mig så mycket mer glowy och pigg när jag gör det och min favoritprodukt till det är ABH Glow-kit, färgen Sunburst, den är vit/guldig och alldeles underbart skimrande.. Till käkbenen och överläppen älskar jag Bubbly och Dripping in gold, de är lite mer beige färgade och smälter in fantastiskt på hyn. Denna palett är min favorit när det kommer till hghlighters enbart på grund av att pigmenten är makalösa och samtidigt så enkla att blenda in. Det som drar ner betyget är den stora förpackningen, hade räckt med två av färgerna i en mindre förpackning.

Gillar

Kommentarer

juliacarlsson96
juliacarlsson96,
Johannagrahn
Johannagrahn,
sandrau
sandrau,
Fin blogg! Följ gärna minnouw.com/sandrau
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229