Help me help you Fix+

Jag älskar min MAC Fix+ spray MEN ibland kommer det för stora droppar som skapar fläckar i foundationen, alltså det ser ut som att man skippat att lägga foundation på en liten klick av ansiktet, så oklart? Oftast klarar jag mig undan detta men imorse var det dags igen. Jag var redan stressad på grund av att Chrille var extra go att lägga sig på och snooza och gröten stod på spisen några millisekunder från att brännas vid när jag ser den lilla fläcken på nedre delen av kinden. Det var bara att göra om halva kinden från scratch och även om den metoden aldrig blir on fleek så är det bättre än att gå runt med fläcken, det ser liksom inte seemless ut då. Eftersom jag gärna är på jobbet vid 7 för att kunna gå runt 16 så fick jag det väldigt stressat, försökte desperat blend it all togheter så gott det gick.

Suck alltså, någon annan som har samma erfarenhet av Mac Fix+ sprayen? Jag vill snarare få bukt med ”problemet” än att sluta med den, ’cause I really really love it. Kan också vara att just denna flaska är ett måndagsexemplar för jag har inte upplevt detta med tidigare flaskor så vitt jag vet.

Gillar

Kommentarer

Mariesliv
Mariesliv,
Ibland kan det vara något ”tryck i ventilen” som gör att det sprutar ut ojämnt. Jag har inte just den där, men har varit med om liknande med just sprayburkar. Du har säkert testat att försöka tvätta av den ordentligt längst fram vid hålet där det sprayas ut antar jag, men annars är ju det ett första alternativ. 😊 www.mariesliv.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Du, det är det första jag gör när jag kommer hem, tack! 😘nouw.com/johannagrahn
EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Har du provat att spreja på en stor pensel istället och dutta dit med den?🤔nouw.com/emmawahlstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Det är inte så man använder den, man sprayar den över hela ansiktet 😊 nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229