HELL TO THE LIARS

Ska vi kika på vad jag gjorde igår innan vi tar helg? Det tycker jag, vad jag gjorde igår morse kan ni läsa om HÄR.

Köpte wrap på Lett till lunch, denna gång med sommarrabarber, feta, linser, hasselnötter, grönkål, spenat, kyckling och hallonvinägrett. Köpte även med en smoothie på grönkål, spenat och ananas till eftermiddagen så att jag inte skulle få några akut sug efter nikotinpinnar, rawbollar till kvällen, kallbryggt kaffe till valfritt passande tillfälle och en snickerskaka till fredagsmyset hehe. Storshoppade på Lett med andra ord, det ligger i huset bredvid mitt jobb och vi får företagsrabatt där så att det är lätt (lett) hänt. Spillde även ner mina vita byxor med hallonvinägretten <3

Gick en promenad i regnet innan jag mötte upp M vid affären för att handla middag.

Det blev pannkakor på M's begäran, han är tydligen riktigt bra på att grädda pannkakor. Vi åt dem med sylt, grädde, vitchokladkräm, glass och socker. Om nom.

Avslutade kvällen med te i sängen framför en dokumentär om göken som jag letat efter länge, ni måste se den för att den är såååå intressant, HÄR hittar ni den. Och kramkalas såklart! M har kompisar från en annan stad på besök hela helgen så det blir mindre M-häng än normalt, då får man passa på när man har chansen.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Vilken otur att du spillde.. mysigt med te framför dokumentär!! nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229