Helgplaner

Den här helgen kommer att bli FANTASTISK. Bättre än på mycket länge, gud vad glad jag är.

Fredag: Idag ska jag på möte vid 16 för att sedan springa hem, ta en skål med min karl och fräscha till mig och sen ska vi på middag till pappi och Tove. Har alltid lika kul när vi äter middag med dom och det ska bli så kul att storma in och berätta det roliga hehe.

Lördag: Hoppas att jag är fit for fight för en powerwalk på morgonen och sedan ska vi åka och fixa lite saker med mamma och Lasse och de ska hjälpa oss att flytta garderoberna så att vi kan måla klart sovrummet. Vi har valt en matt och elegant beige färg och det blev verkligen så fint, ska försöka ta en bild när vi ställt tillbaka sängen (som står i köket sedan i söndags där vi sovit, inte jättehärligt). Sedan tar jag mitt pick och pack och åker hem till min moster där jag ska fira min födelsedag i förväg OCH det roliga som har hänt med henne och min kusin, det blir middag, skitsnack och bubbel hela kvällen lång.

Söndag: Vaknar hos moster och sedan får vi se vad vi hittar på. Efter det ska jag hem, powerwalka och kolla på The last man on earth och äta god mat med gubben hela kvällen.

Låter inte det som en helt ljuvlig helg?

​Haha bild på mig som typ.... 18-åring.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229