HELGEN SOM VAR - SNAPSHOTS

Snart är det helg igen och eftersom jag kom av mig i samband med slutet av förra helgen kan vi kika på lite snapshots från den nu istället.

Mötte min kära bror och bästa vän Marcus på L'Avventura för en bättre AW. Efter fyra timmar var vi hungriga och beställde in tre tallrikar salami och bröd, vi är inte vegeterianer om vi säger så :):):) Kvällen avslutades med ett stort gäng favoritmänniskor ute på krogen, kanonkväll to be honest.

Vaknade upp på lördagmorgon och möttes av denna vackra vy. Inte en dum uteplats om jag får nu säga det själv. Nu får det GÄRNA bli vår pronto så att man kan sitta ute i soffgruppen, dricka rosé och ljuga in på småtimmarna.

Brunchade med mammi och Lasse på RAW, vi delade på två kockens val och friterade tonfiskrullar. OM NOM NOM.

På lördagkväll var jag ute och åt med mina favorittjejer och sen drack vi bubbel och snackade tills käkarna hoppade ur led in på småtimmarna. Tillslut kom min lillebror och hämtade mig och Nellie så jag vaknade upp i min egen säng i söndags och var brutalt hungrig. Jag och min housemate bestämde oss för att äta burgare på Karamellan vilket visade sig vara en riktigt bra idé, man blir aldrig besviken där.

Gillar

Kommentarer

JOHANNAWELIN
JOHANNAWELIN,
Hur hungrig blev inte jag nu?!?! Den burgaren ser MAGISK ut 😍nouw.com/johannawelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229