Helgen på Gimo Herrgård

Vi hade en jättemysig helg på vackra Gimo herrgård. I lördags tog vi bilen dit och när vi kom fram började vi med Afternoon tea och ett glas bubbel. Efter det myste vi på hotellrummet (vi blev uppgraderade till en svit), drack lite bubbel, kollade på TV och fixade oss innan middagen klockan 20.00. Blev en 3-rätters och massa prat till 22 och sen tog vi en rundtur i området och på själva "slottet". Sedan somnade jag framför Moulin Rouge (Vi ser den filmen ungefär 5 gånger i månaden så det gjorde inte så mycket ;) )

Dagen efter var det först frukost och sedan lite film i sängen innan det var dags att checka ut och åka hem. Ville verkligen inte åka hem och i början på nästa år blir det nog en lång weekend där, vi älskar verkligen Gimo! Älskade verkligen den höga sängen (Chrille sa att jag såg ut som en dvärg när jag var tvungen att klättra upp på sängen varje gång, han och hans pappa tycker att jag är så liten att dom kallar mig för dvärgflickan haha) så vi ska nog köpa en högre säng nu, så mysigt. Och nya kuddar och täcken vill jag ha, undra om man kan köpa dom från Gimo? Vet att man kan göra det på vissa hotell, problemet är ju att de flesta innehåller dun som jag är extremt allergisk mot men inte dom på Gimo.

Hade min nya hatt på mig, har länge letat efter just en beige/ljusbrun som komplement till min svarta så blev väldigt glad när jag hittade denna.

Gillar

Kommentarer

lindajernberg
lindajernberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229