HELGEN I BILDER

Helgen började med en grekisk middag med mamma och Lasse. Jag åt baconlindad kyckling med grekisk sallad och fetaoströran. Lasse och jag delade på en flaska rött och till efterrätt slank något som jag fullkomligt älskar ner... BAKLAVA. Det var helt klart inte den godaste jag ätit men baklava är alltid baklava.

Efter några timmar åkte vi och handlade fredagsmys innan vi puttrade raka vägen hem. Jag sminkade av mig, satte på mig pyjamas och sedan parkerade vi oss i soffan framför filmen Lyrro. Jättekonstigt film som var rolig ibland och extremt tråkig ibland.

Somnade sött vid 23 och vaknade bara en gång under natten. Drömde att jag skulle gå igenom en trång gång i en mataffär där det låg levande humrar man kunde köpa men eftersom det var så trångt lyckades en hummer knipa sig fast på mig. Jag hoppade då till och hamnade så nära en annan hummer som knep sig fast and so on. Vaknade sprattlande i panik haha. Mamma sa att den symboliserar alla killar som jagar mig(???) men kan inte riktigt känna att det stämmer då jag är i dating mode zero, har någon jag träffar då och då men annars vråltrivs jag som singel. Högst oklart allting.

Är ni sådana som MÅSTE sova med sovmask? Det är jag och har gjort det i säkert 10 år nu. Jag kan sova utan men med somnar jag på tre sekunder oftast. Började dagen med kaffe, frukost och PW med föräldrarna innan vi åkte till Bromma Blocks och shoppade. Älskar inredningen på en butik där som jag aldrig minns namnet på, kan kopiera denna säng rakt av.

När jag kom hem gick jag ut och gick jättelänge och nådde således mitt mål på 20 tusen steg, YEY ME. Efter en dusch och lite fix dukade jag fram lördagens middag: Ben and Jerry's Cinnamon bun glass. Det är min absoluta favoritsmak, vilken är er?

Måste rensa och vattna elefantörat på vardagsrumsbordet ser jag nu hehe. Visst heter växten så? Elefantöra?

Jag somnade dock vid 21, mitt i Den som dräper, och sov tills det var läggdags vid 23 hehe.

Idag vaknade jag fräsch som en nyponros vid 6 och tänkte gå ut och gå i några timmar men det spöregnade så jag väntar på att det ska lugna ner sig lite. Nu väntar jag på min kompis så att vi kan gå och äta brunch på Karamellan i min mysigaste tröja, en kopp kaffe och datorn i knäet. 

En riktigt skön och härlig helg som dessutom inte är slut än. Hur har er helg varit?

Riktigt bra selfie-ljus i vardagsrummet I must say.

Gillar

Kommentarer

fridaenoksson
fridaenoksson,
Låter som du haft en mysig helg, kram på dig!nouw.com/fridaenoksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229