HELGEN, ÄR DU HÄR?

Hej på er! Nu sitter jag på bussen från Uppsala till Bro då jag ska sova hos mamma och Lasse inatt. Jag har varit på möte på kontoret i Uppsala efter lunch som jag skrev om innan.

Ikväll ska jag som sagt sova hos mammi och Lasse men först ska vi ut och äta grekiskt innan vi troligtvis avrundar kvällen framför en film.

Jag älskar att mina föräldrar är lika morgonpigga som mig, inte många som är det nämligen. När jag brygger dagens första kopp kaffe vid sju/halv åtta hör man ganska direkt de båda komma ner från övervåningen. Hemma får man dra ner roomaten från hans loft vid 11 med både sång, solljus och diverse hot. Jag själv har redan varit vaken i fem timmar då och är extremt uttråkad. Hos mamma brukar jag dock ligga och dra mig några timmar (vaknar oftast vid 6 på helger) eftersom det inte finns något speciellt jag behöver göra, fördelen med att sova hemma hos föräldrarna :)

I alla fall, på dagen imorgon ska jag hitta på något med föräldrarna och eftermiddagen/kvällen ska spenderas i spåret och i soffan, jag behöver vila denna helg. C får laga något kul och sen blir det en serie eller film all night long.

Söndagar är ju vår favoritdag nu för tiden, vi är så påhittiga och roliga haha. Denna söndag ska vi börja med att äta bullar på Lillebrors på Rörstrandsgatan. Där hittar ni de godaste bullarna jag NÅGONSIN ätit, ni måste prova. Vi hinner säkert med en massa annat bus också men vi gillar att improvisera, mer spontanitet till folket!

Här får ni veckans mest spelade låt i mina lurar och en gullig selfie. HAPPY FRIDAY!

Alltid en kaffe på tåget, viktigt.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh tack för tips, alltid kul med ny musik!! ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229