HELGEN

Vilken otroligt mysig julhelg hörni. Huset är pyntat och första flaskan glögg är korkad, ´tis the season liksom.Vi har även provat vår första flaska Gloet men det var verkligen ingen höjdare får jag ändå lov att säga. Nej, bubbel och glögg ska inte mixas.

I fredags badade vi, drack vin och jag lagade risotto med tryffel och svamp. Igår var vi och handla en sväng i Barkarby (herregud vilket mardrömskaos det är där), pyntade huset och somnade tidigt. Idag var jag på Åberg museum med min kompis Sabrina och hennes son, vi strosade runt, lekte med T i trädkojan och åt lunch. Föräldrar pratar ändå en del om sina barn så därför föreslog jag att vi skulle träffa hennes son, det blir lättare att relatera då när jag faktiskt träffat honom. Hade ju velat att mina kompisar träffade mina barn om jag hade skaffat några.

Nu till en annan sak. På fredag kommer nämnda Sabrina över på middag men innan middagen har hon gått med på att vara med i en vlogmas-video. Min kille vägrade vilket jag visste redan innan jag ens frågade men hon svarade glatt ja. Nu till min fråga: Jag och Sabrina är riktiga LOA (Law of attraction) nördar och kan prata om det i timmar, Max ville nog skjuta oss båda senast hon var här på middag haha. Vi tänkte därför prata om just det och svara på LOA-frågor. Jag har ett gäng frågor från google men ni är många som verkar vara intresserade av ämnet så har ni någon fråga som ni undrar hur vi tolkar/ser på eller hur vi tacklar olika situationer så hit us up här nere i kommentarerna. Det kan såklart vara om oss, vår relation, personliga frågor osv också. Hon kommer över vid tre så ska vi köra en drunk´n build pepparkakshus med oss HAHA, hur genialiskt idé?? Dricka champagne och bygga ett boujee pepparkakshus, blir knappast bättre än så. Max kommer sitta uppe på sitt kontor och höra oss fnissa och undra vad f*n han gett sig in på haha. Sedan stannar hon såklart på middag och mys. Så till på fredag 15.00 har ni på er och ni får självklart vara anonyma <3

Nu ska jag redigera en video till och sen ska jag ställa mig på min vanliga plats; Vid spisen haha. På tisdag drar vlogmas igång men jag påminner er såklart då också. Första videon är vlogen från Storhogna och den vill ni inte missa, tro mig. Har verkligen släppt alla hämningar framför kameran så det är mycket mer intressanta och roligare vloggar nu to be honest. HÄR hittar ni kanalen!

Jag gjorde en egen krans eftersom alla färdiga är orimligt dyra och inte exakt som jag vill ha den. Jag köpte en tom grankrans på Biltema och sen satte jag på torkade äpplen, bär och fasanfjädrar. Ni får se en bättre bild sen då den utgör ramen av en massa ljus på köksbordet. Ska bara hämta ut julduken och lite mer pynt innan jag fotar av den. Tänkte hänga den ute först men kommer bara vara nojjig för att den ska bli förstörd i snö, regn och rusk.

Årets julgran! Jag valde att slopa glittret helt, har aldrig riktigt gillat det. Istället tog vi breda juteband från Biltema som girlanger. Till det julkulor från Newport, matta från Newport och tåg från Jula. Vi kör alltid grönt tema på kulor för då smälter de snyggt in i granen och det blir inte för pråligt. Jag har verkligen blivit onaturligt allergisk mot prål och dylikt det senaste halvåret. Vi har ingen toppstjärna då den från förra året är obeskrivligt ful enligt mig haha, får ångest när jag tänker på att vi ens använde den då?! Så vi får se vad vi kan hitta, hade varit fint med någon i jute/linne eller rent av trä? Annars är granen så fin utan också, tycker verkligen inte att det behövs.

Ljusstake i sovrummet. Våra stjärnor som ska hänga i fönstrena överallt ligger i en butik på söder, Max ska hämta dom på tisdag när han ska in till sitt kontor igen. Ni kan även skymta våra nya kuddar men det kommer bättre bilder på dom, är så nöjd. Vår säng är perfekt nu och min kille är övertygad om att jag har en obehaglig kuddbesatthet.

Idag har vi adventfikat framför Beck. Don't be alarmed, den rosa tavlan ska inte hänga där sen, det är högst tillfälligt. Har köpt massa nya canvaser och färg till nya tavlor som ska hängas där i rätt färgskalor. De som satt där innan har nämligen blivit sålda, kaching. Har inte hunnit hålla på med konsten alls de senaste veckorna men nu ska några nya tavlor publiceras på min instagram HÄR och jag ska måla lite i veckan. Ser verkligen fram emot det. Ha nu en alldeles förträfflig första advent så hörs vi imorgon, ÄLSKAR ER.

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Vilken underbar julgran! 😍 Önskar vi fick plats med en i lägenheten 😅

nouw.com/jovana