Helgbrunch


Godmorgon söndag!

Vi sov riktigt länge idag, till 12! Men det behövdes och vi vaknade upp pigga och fräscha, så skönt.

Då gick vi upp och kokade ihop en brunch utan like; Ägg, bacon till killen och bejkon till mig, smörgåsar, Brämhults, Indonesiskt kaffe och massa pålägg. Mysigaste frukosten i världshistorien. Vi fick massa gott indonesiskt kaffe av killens pappa när han kom hem från Bali i veckan, i stil med Kopi Luwak kaffe, så himla gott!

Jag har hittat ett nytt märke som har massa bra vegetariska komplement till bacon, korv, salami osv som heter Astrid och aporna! Idag åt jag till exempel deras prickiga korv på smörgåsarna och istället för bacon stekte vi upp deras bejkon till mig. Smakar riktigt bra och inga djur har dött, ska prova alla deras produkter nu, perfekt ju! :D Bejkonet var jättegott faktiskt, till och med bf tyckte det dock föredrog han sin riktiga bacon ;)

Snart kommer mamma och Lasse förbi och sen ska jag unna mig några avsnitt American horror story och nyaste Vampire Diaries avsnittet medan boyfriend ska iväg och hämta lite möbler. Ikväll ska vi laga världens godaste middag; Broccoligratäng med entrecoté till boyfriend och qournkött till mig med chilibea. Längtar redan. Perfekt helg verkligen, så glad!


Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Okej dog just 😍nouw.com/amandasvard
Johannagrahn
Johannagrahn,
Standardfrulle varje dag sen när du kommer! 😃😘nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229