Hej då barocken!

En sorglig sak som jag har fått acceptera är att det är oerhört svårt att få en lägenhet i Alvik att kännas som slottet Versailles. Därför har jag lagt mina barock-vibbar i en liten låda tills vi köper en större lägenhet och i nya lägenheten kommer det att vara en mer elegant och modern stil.

Nya kuddar till soffan är beställda, dessvärre back ordered men de borde komma any day now. Det blev två John-kuddar från Missoni home som ska matchas med två beiga kuddar från HM och ett par vita jag redan hade hemma. Tillsammans med vår vita pälsfilt och den bruna som vi haft i över ett år nu, dom gör allt! Ni får se sen när jag fått hem allt :)

Ville även visa vilket kakel vi ska ha i köket, just nu är det några bruna plattor (?) längs med hela köksväggen som måste BORT. Kaklet är från Bauhaus med ett diskret marmor tryck, supersnyggt! Sen kanske vi bygger mer köksskåp också om det behövs, vilket jag tror med tanke på hur mycket porslin jag köper hem.

Soffan kommer vi kanske köpa ny, tror inte den vi har nu kommer få plats. Då blir det en 2-sittsig Howard soffa i beige. Jag älskar vita möbler men är man en pedant som mig så är en vit soffa en riktig pina för den måste alltid vara pedantiskt ren och det är sååå jobbigt att tvätta den hela tiden.

Och tillsist så ska vi köpa feta garderober från Ikea med all inredning tillgänglig, belysning och glashyllor och hela kalaset!

Vi kommer också unna oss en ny säng, kanske inte direkt men lite senare, har alltid velat ha en vit/ljusbeige i tyg men har inte hittat den perfekta än, den på bilden är dock kusligt fin. Matbord och stolar har jag ju redan skrivit om och sen ska vi köpa en nya drinkvagn (som ni inte får se bild på innan hehe) och sen är allt klart. Ja, förutom tapetsering då (beige/vit randiga, ev. panel). Min kille kommer att ha fullt upp! Om ni bara visste hur händig han har blivit sen han träffade mig som alltid ska förändra allt, min låtsaspappa har lärt honom jättemycket och än finns det mycket kvar att lära. Han har blivit superduktig och bygger och fixar som en kung. Ibland blir det mycket svordomar och irriterande stunder men i slutändan blir det toppen! I min mening ska killar vara händiga, jag tycker att ohändiga killar är lite utav en turn off. Jag är absolut inte en feminist utan jag tycket att killar ska betala notan (även om vi oftast delar så swischar jag över till honom innan så att han kan betala sen), bygger och gör sådant manligt medan tjejerna städar och är fina :) Och jag struntar fullkomligt i vad för sorts skit jag får för den åsikten nu, jag är old fashioned and I'm proud.

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Alltså det kommer bli så sjukt fint! 😍nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229