HAPPY THURSDAY

Glad torsdag alla härliga, fina och underbara. Oj vad glada vi är idag då tänker ni nu? Nej, men solen skiner, det är snart fredag och jag har lyckats samla på mig en massa roliga saker idag. Låt mig berätta för er!

1. Jag lyckades få biljetter till Svansjön Cirkus med balettkompaniet från St Petersburg! Det är andra eller tredje gången vi ska se Svanjön i just denna konstellation och den är m a g i s k. Jag vet inte hur många gånger jag faktiskt sett Svansjön på Operan eller Cirkus men många är det, obehagligt besatt av just den baletten. Den är dock snäppet vassare på Cirkus än på Operan, ryser av bara tanken. Vi ska ta ledig hela onsdagen, äta långlunch, strosa på stan och sen avsluta dagen med denna underbara balett. LIVET! I övrigt kan jag informera alla om att jag i födelsedagspresent önskar mig presentkort på Operan, förstår inte varför jag inte jag önskat mig det tidigare år, det är verkligen den perfekta presenten till mig. Det finns så många operor och baletter jag vill se, både nya och gamla favoriter så att håva in presentkort dit vore ju drömmen.


2. Klickade hem den underbaraste päls cover-up:en med kort ärm samt nya örhängen till balen. Jag ska ha en väldigt enkel, svart balklänning med fokus på aftonväskan och smycken. Klänningen är dock barärmad och jag har liksom strumpbyxor mitt i sommaren för att inte frysa så en liten cover-up blir perfekt annars kommer jag att frysa ihjäl i oktobernatten. Ungefär som på bilden nedan ser den ut som jag köpt, vill inte visa exakt än :)

3. Det är äntligen höst på riktigt! Eller ja, officiellt startar hösten den 23:e september men jag tjuvstartar med höstfirandet. Har sagt det många gånger förut men jag säger det igen; JAG ÄLSKAR HÖSTEN! Det räcker så, den är så härlig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229