HAPPY MONDAY DARLING

Ögonbrynsvax HÄR (ni måste försöka få tag på den, jag är HELT BESATT!!! Applicerar med borstdelen med DENNA borste ), ögonbrynspenna HÄR, foundation HÄR, puder HÄR, solpuder HÄR, rouge Mac limited edition, contour powder som jag använder har utgått men finns en ny variant från samma märke HÄR, contour stick HÄR, concealer HÄR, läppenna HÄR, läppstift HÄR, mascara HÄR, eyeliner HÄR, beige eyeliner på vattenlinjen HÄR.

Måndag peeps and I'm feeling f-ing flyyyy. Är ganska trött i kroppen efter helgens typ 20 timmars bärande men det spelar absolut ingen roll för jag känner mig så jäkla PEPP. Gick upp med boyfriend imorse, tog en långdusch, tvättade håret och la en låååång make. Nu har jag precis hällt upp köpp nr 3 och ska jobba från lägenheten till klockan 12 då min fasta går ut, hämta ett bud och sätta mig på Bröd och Salt och dricka islatte till lunch medan jag river av ett jobbrace. Hands down godaste islattén har dom där and remember that I'm a pro.

I eftermiddag ska jag promenera bort till Söder, möta upp boyfriend och sen ska vi gå hem, hoppa in på något ställe på vägen och förhoppningsvis äta middag i kvällssolen. Vi är helt seriöst inne på att sälja den lägenhet vi köpt och hyra den här av pappa ett år haha. Den är absolut skitliten och det är kaos med alla våra saker men läget hör ni, LÄGET. Jag har ju berättat att jag är extremt rastlös och att det liksom "brinner" inuti mig, något som jag ska gå och få bukt med (äntligen!!!) för att det är otroligt påfrestande att leva så. Men när jag har saker utanför dörren och möjligheten att göra nya saker varje dag dämpas den något oroligt. Det lugn jag har i kroppen nu har jag inte känt på väldigt länge. Har även dammsugit hela lägenheten två gånger på två dagar och det tog två minuter vilket är otroligt skönt för min städmani och kontrollbehov haha. Nu ska jag absolut inte ta ut saker i förskott eftersom vi bara bott här i tre dagar men ändå. Känslan i kroppen är helt annorlunda nu. Jag är en sån som alltid har på typ Vänner eller SATC på TV:n eller musiken på högsta när jag är hemma eftersom att jag hatar kostnad tystnad, jag behöver det där bruset. Och det är verkligen en till sak jag blir så trygg av här, brusande ljud utanför fönstret hela tiden. I huset var det knäpptyst hela dagarna men på helgerna var det bank i väggar (vi hade barnfamiljer på båda sidorna...), barn som skriker och gråter, föräldrar som skriker och allra mest; EPA TRAKTORERNA hahah. Det är jobbiga ljud men bilar som åker en bit bort eller sorlet av människor är betryggande. Fattar ni?

Det absolut sista men som gives me the most life är syftet att göra sig fin varje dag. Vet ni hur meningslöst det är att sminka sig och dra på sig klackar och kavaj när sin granne är typ en hästhage??? Och jag som älskar att fixa mig, sminka mig och ha på mig genomtänkta outfits. Min kille pekade på alla mina 25 skokartonger och ba kan vi lägga upp några på vinden? Jag nästan skriker: ÄR DU DUM DETTA ÄR BARA SOMMARSKOR SOM JAG INTE KUNNAT ANVÄNDA PÅ TVÅ ÅR! So the shoes stayed. Ofcourse. Ska ha klackar varenda dag om jag så bara ska till affären och köpa iKaffe.

Hur mår ni idag? Är ni fulltankade med energi efter en magisk helg? Om inte så dra igång den här remixen på högsta och gör något härligt.

Gillar

Kommentarer