Happy monday!

Idag har jag haft en riktigt, riktigt bra måndag. Har hittat tillbaka till gnistan i livet och jag och boyfriend bestämde oss för att ta långsemester över påsk när vi även ska fira hans födelsedag. Bara min överraskning till honom kommer ta hela helgen så vi behöver några extra dagar för mys. Och jag vill ju (haha mest jag, boyfriend protesterade) att hans och min familj ska komma hit och fira honom, han fyller ju ändå 25.

Den här veckan är det dock svinmycket jobb för oss båda, hela veckan, men så kan det vara ibland. Sen köpte jag även en så himla rolig sak idag, nämligen en antik silver kaffekanna. Jag har letat efter en i flera år och idag dök den bara upp där och nu är den på väg hem till oss, ni får se bild då. Den är PERFECTION! Den är faktiskt så vacker att jag vill gråta. Ska se om jag kan ro hem en en antik gräddsnipa och sockerskål som passar till, välkommen på kafferep hemma hos oss sen med andra ord ;) Även en big ass marmortändare och askkopp i marmor är vi på jakt efter, enbart för prydnad på drinkvagnen, just like the old days. 

Nu ska jag jobba några timmar till, behövde en kort kaffepaus. Fördelen med att jobba hemifrån; Nespresso around the clock.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229