Happy birthday to me!

Idag fyller jag 26 år, hurra hurra!

Hur ung blir du? Jag blir hela 26 år gammal.

Känner du dig lika ung somdu fyller? Ja men det gör jag nog.Med tanke på att det ”enda” som jag och BF har kvar som är viktigt i livet ärett bröllop och att köpa en herrgård i äldre dagar så har jag ingen stress egentligen. Vi kan båda leva livet utan någon press på att hinna med massa saker som man sig bör innan man ska skaffa barn eftersom vi inte kommer att ha barn och det är en otrolig befrielse.

Hur skall du fira idag? Jag ska träna och sen äta middag med min karl, jag firades medpompa och ståt i helgen som ni kan se HÄR.

Förknippar du dinfödelsedag med något speciellt? Halloweenhaha. När jag var yngre klädde hela släkten ut sig till mitt släktkalas och vihade ett läbbigt halloween-tema. Min typiska finska mormor hade ett par blinkande djävulshorn ett år och det är en bild jag bär med mig.

En födelsedag du alltidkommer att minnas? När jag fyllde 25 år förraåret var nog ganska speciellt ändå för det var den sista födelsedagen som minfarfar var i livet men vi bjöd även in hela min släkt OCH Chrilles familj vilket var kul.

Vad vill du ha för tårta? Mammas marängtårta som jag ska ge mig på i helgen. Ni fårbilder och recept då men den är helt magisk.

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Ha en bra dag, kram!<3nouw.com/leaolene
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229