Halloweenfest


Är på det värsta sämsta fredagshumöret ever, fy bubblan. Blir kanske bättre lite senare eller så blir det tvärmycket värre och jag går i ide resten av helgen. Den som lever får se!

Men, jag kom på en väldigt rolig grej nyss. Jag vill ha en Halloweenfest! Och jag kommer att vara en gammeldags vampyrlady, min högsta dröm kommer alltid att vara att bli en vampyr haha. Eller att bara återfödas på 1700-talet som en snorrik duchess och gå bo i ett slott och ha enorma, vackra klänningar på mig. Eller en kombo; Sofisitkerad duchess i ett slott by day and by night blir jag en farlig vampyrlady. Haha, svåra drömmar att uppnå dock.

Men den här dräkten måste jag ha tills dess och så släcker man ner, serverar röda, drinkar och rödvin och festar like monsters all night long. Vad tycker ni mina nära och kära? Ska vi styra?

Btw, idag finns nya Vampire diaries avsnittet ute, jag dör av längtan tills jag kommer hem och kan stänga av världen i en timme och gotta mig i min addiction. Haha, bilden nedan är såååå jag just nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229