Ha lite finkänslighet people

Hemma hos familjen Grahn/Grossi så är vi inga barnfantaster. Tvärtom, vi tycker dom är jobbiga, väldigt ofta fula och helt egoistiska att sätta till världen (därför ska vi aldrig ha några heller haha). Något som vi också brukar prata om är hur människor nuförtiden fullkomligt hänger ut extremt privata delar av sina graviditeter. Allt från vilken ställning barnet blev till, hur mycket man spruckit, hur ofta de har sex och beskrivande texter om tex. knipövningar. Och det är bara ett plock av allt intimt som delas hejvilt på nätet.

Jag är helt för att dela med sig av saker, jag delar gärna med mig av psykiska ämnen för att sprida kunskap och för att normalisera psykiska sjukdomar MEN när blev människor så ohyfsade att vi öppet skriver om våra allra privataste stunder, hur våra könsorgan ser ut, vad vi gör vi med dom och hur det känns? Tänk på barnen till dessa föräldrar sen som helt öppet på nätet kommer att kunna läsa allt sådant om sina föräldrar, det är ju helt bisarrt. Även om det aldrig någonsin i något universum skulle kunna ske, så skulle jag ha väldigt svårt för min mamma om hon hade gjort så. Som sagt, min mamma är fin kvinna med vett och etikett så it would never happend.

Det känns som att varenda kotte som blir på smällen nu ska skriva om det i en blogg och då i detalj, jag blir mörkrädd. Fine, kul om ni ska förpesta världen med ännu en unge men låt oss i alla fall slippa detaljerade texter om hur ofta ni har sex medans du är preggo. Jag är ganska gammalmodig i många aspekter (jag tycker att kvinnor ska laga mat och tvätta och män bygga, kvinnor får mer än gärna vara hemmafruar, man skaffar inga barn utan att vara gift, kvinnor ska absolut inte ha håriga ben eller hår under armarna och man bör inte skilja sig bla.) och tycker att det borde vara lite mer som förr i denna fråga. Ha lite vett och etikett for crying out loud. Kalla mig mer än gärna pryd men fina flickor skriver inte om sådant för hela världen att beskåda.

(Och om ni även skulle vilja sluta skriva om mens, ägglosning och dylikt så vore jag evigt tacksam, jag vill inte veta när du har något av det eller beskrivande texter om mängd, färg eller konsistens. Tack tack)

Over and out.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229