Grönkålssallad

Tänkte dela med mig av min nya favoritlunch; Grönkålsallad med kidneybönor och en speciell ost. Haha, jag vet inte vad osten heter då det står med icke svenska bokstäver som ni kanske ser men det är lite krämigare konsistens än feta ost och inte lika sur. Jag är helt besatt av den, finns på tex Coop, Citygross osv.

I alla fall, man tar grönkålsbladen och blandar med kidneybönorna. På med lite olivolja, örtsalt och furikake (en sorts frökrydda från Renee Voltaire, den är så god i allt!) och smula ner lite ost. Blanda och njut. Mums!

Gillar

Kommentarer

cattis075
cattis075,
Hej! Jag ska åka till sthlm på weekendresa och undrar om du har nåt tips på en bra salong som ligger centralt, där man kan göra mani/pedi? :)
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hej! :) Five five nails i Mood gallerian är bra, där har jag varit några gånger :) http://fivefivenails.senouw.com/johannagrahn
cattis075
cattis075,
Åh tack för tipset! :) Du har inga fler tips på grejer man inte får missa i Sthlm? Åker dit i två dagar på en tjej/shopping weekend resa :)
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hm, det jag tycker om mest här i Stockholm är Ladureé för fantastiska Maccarons, Zara Home om man älskar inredning, VS-butiken, en drink på Story hotel, Sturehof för drinks and dinner, även Wasahof är bra, Story hotel är bra för fördrinkar, Berns brunch är grym, alla små restauranger och även Vapiano i Gamla stan är supermysiga och sedan en promenad på Djurgården är jättefint om det är sol :)nouw.com/johannagrahn
cattis075
cattis075,
Tack så jätte mycket för tipsen! 😃 Skriver ner det på min lista, haha 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229