GRINDING

God lunch från mig och köppen! Jag vet att det ekar tomt här men helt ärligt så har jag noll saker att blogga om just nu. Man kan inte röra sig ute eftersom det antingen är slask eller winter wonderland och det enda jag faktiskt gör är att jobba och gymma. Så att ja, haha, så är det med det. Nu har jag tränat prick varje dag i tre veckor, innan det sprang jag ju kontinuerligt. Dock har jag som bekant inte kunnat springa så långt och länge som jag velat så vårat gym har varit en gudagåva. Just nu kör jag mellan 60-120 minuter cardio plus styrka varje dag, sedan 1,5-2 veckor tillbaka och det har givit resultat, lemme tell you that. Har börjat få på mig saker jag inte kunnat ha på länge :):):) Och tanken är att fortsätta grinda som en idiot ett tag till men jag lovar att fota och uppdatera er mer. Uppdaterar instagram varje dag som jag sagt förut om ni saknar mig :)

Tyckte att det mesta av hotellet förra helgen var fotovänligt men varför har en stor hotellkedja DUSCHDRAPERI???? Det är så sjukt äckligt, tycker mitt egna duschdraperi är äckligt och det tvättar jag med typ klorin varje vecka.

I söndags stannade vi på Glashuset och tog ett glas när vi åkte hem från Elite Marina Tower, solen sken in och utanför promenerade folk förbi. 110% mys! Frågan är varför de ännu har julabocken kvar dock hehe.

Jag har hittat den bästa kombon för min hy nu när det är så rått och kallt ute; Blanda DENNA ansiktskräm med DENNA olja och du blir babylen, I promise you! Har inte använt ACO's produkter till nyligen and now I'm obsessed. Deras sensitive serie är guld. Jag vet att det är sjukt trendigt med syror and strong shit men det är absolut inte bra för hyn. Jag pratade med en hudvårdsterapeut som berättade att The Ordinary's blodmask enbart ska användas typ en gång i månaden eftersom att den är så stark. Använder du för mycket starka syror och medel på ansiktet för ofta får du tillslut så kallad läderhud. OMG liksom.

Nu ska jag slurpa i mig min kaffe och sedan promenera bort till centrum och köpa något gott vin till kvällen och gå på min "egna behandling" mot mina stressutslag haha. Vill inte skriva om det fören jag vet att det faktiskt funkar men de få gånger jag kört börjar ge resultat. Tycker verkligen att alla små bulor på hakan förstör så mycket för mig, perfektionist and beauty junkie. HATAR DOM. Och de två läkare jag pratat med har båda sagt att det är hormon- och stressrelaterat aka. ett helvete att få bort. Får panik av att bara tänka på det. Efter det är det upp på crosstrainern en timme eller två och invänta BF, vi kör oftast styrka tillsammans men eftersom att jag vill köra väldigt mycket cardio får jag gå dit en stund själv. Vi körde smith-maskinen igår och mina ben är alltid helt förstörda i två dagar efter, har så ont precis överallt idag så cardion kommer vara dubbelt så tuff idag. Ikväll ska vi äta liba pizza och kolla Task Masters (kommer två nya avsnitt varje fredag på Tv4 Play) och Tell Me a Story på HBO. Älskar den serien, så otroligt fucked up if I may say so.

I övrigt var mäklaren här i måndags och vi gjorde upp en plan. Vi ska ta hit fotografen inom kort och sen är det bara hästjobbet kvar av att hitta var vi vill bo. Vi har ingen aning haha.

I helgen ska vi gå handledarutbildning så att jag kan ta mitt jäkla körkort, fick ju allt betalat av min far i födelsedagspresent. Beroende på var vi flyttar kan vi komma att sälja bilen och det är ju både billigare och lättare att ta körkort när man har en egen bil så det är ju kort och gott bara att kötta körkort den närmaste tiden. Körkort and skinny fit, that's my life and so on.

Hoppas ni mår bra <3

Gillar

Kommentarer