Godmorgon London!

Klockan är sju och jag har varit vaken en timme redan, time for nespresso in bed med andra ord.
Igår sa Chrille att han helt klart kan tänka sig att bo i London och jag blev så lycklig, jag vill bo här eller i Paris och nu kan det äntligen come true. Får så ont i magen av att veta att vi ska hem till Sverige igen imorgon.... Avskyr verkligen Sverige, vet inte varför. Vädret, människorna, kulturen är bara... läbbig.

Ja ja. Nu ska jag berätta lite om igår när vi var på Tower of London vilket var SÅ KUL! Vi gick en guidad tour (vi visste redan allt som sades då dock) och sen spenderade vi 1 timme inne hos kronjuvelerna. Det var 4-5 rum som jag helt okontrollerat sprang i mellan och BF lunka suckandes efter men jag klarade inte av att gå därifrån. Det var riktiga kung- och drottningkronor, spiror, svärd, fat, bålskålar osv helt i guld. I efterhand kan man nog likna mig vid en hög crackjunkie men det var så vackert att det gör ont i själen av att tänka på det.
Man fick inte ta bilder där inne så ni får googla eller åka dit själva, Tower of London har en magisk historia och vill ni veta mer finns det ett avsnitt om det på Netflix i serien som heter typ Great tales of Brittish castles. Fantastisk serie som ni inte bör missa.

Den sista bilden sammanfattar gårdagen perfekt, vi skrattade hela dagen och sista timmen innan vi kom hem och redan hade 18 km i promenadbagaget (=supertrötta) så gapskrattade vi åt allting. Bästa dagen ❤

Inhyrda militärer som agerar vakter utanför kronjuvelerna, mäktigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229