Godkväll!

Hej mina små bloggläsare.

Hoppas att ni har haft en fin kväll.

Jag har hållt på med en presentation till på torsdag samt spelat de nya banorna i andra världen i Candy crush. Haha, CC är min avkoppling, best thing ever.

Jag har tyckt att just idag har varit ganska jobbig, väldigt skingrande tankar, jätterastlös och jag har varit ledsen för hur illa världen är och för hur otacksamma vi är för vad vi har. Jag har funderat länge på de hemlösa som finns runt Kista Galleria där jag jobbar. På de små grabbarna på drygt 10-13 år på bussen idag som är så fientlga att de skrek GÅ OCH DÖ, VI SES I GRAVEN! till den stackars gubbe som gång försökte få dom att inte förstöra nödsituationsutrustningen i bussen. Jag blir så otroligt ledsen av se sådant. Varför ger inte de människor som skapade dessa små barn dom den kärlek de behöver?

Jag har tänkt alldles för mycket på vad som är meningen med livet och tänkt på alla de gamla och sjuka i min omgivning. Jag hatar när jag svävar in på meningen med livet, för jag kommer aldrig på vad den är trots att jag tänker på det flera timmar om dagen. Det inget en sådan... sorgsenhet i mig. Om ni förstår vad jag menar.

Jag har även tänkt på hur lata och bortskämda vi människor är. Jag har velat slå till folk på käften som tycker att en, enligt lag, normal arbetsdag är lite för jobbig. Det brinner i mitt hjärta och mina ögon när jag hör sådant. Ja, man får absolut tycka att sitt jobb är skittråkigt, MEN man ska ALLTID vara tacksam för det.

Tror ni att den gamla kvinnan som dag in och dag ut sitter utanför Kista Galleria och tigger pengar någonsin kommer att kunna få ett sådant jobb? Hon kan säkert inte ens vända tillbaka sitt hemland och hon är så gammal. Vad var meningen med hennes liv? Att sitta på marken medan vi andra går förbi henne och låtsas som att en fågel precis sket i våra huvuden? Är det meningen med hennes liv? Att hon ska sova i gallerian på marken med de andra uteliggarna som jag ser ligga där när jag åker in vid halv 6 tiden på morgonen till jobbet.

När folk klagar över världsliga saker och inte riktigt lägger manken till brukar jag säga: Tror du att judarna i arbetslägrena orkade jobba hela dagarna utan mat? Nej, men dom var tvungna så dom gjorde det. Då orkar du också.

När jag börjar bli trött på löpbandet brukar jag tänka: Om judarna i arbetslägrena orkade springa en mil barfota i snön efter flera år i fångenskap, ja då orkar du ta mig fan springa några kilometer till.

Nej, nu börjar jag sväva lite här, vill egentligen bara skrika rakt ut och krama alla människor som behöver en kram just nu.

Men, måste skriva klart lite jobb nu, har krupit ner i sängen med Schindlers list musiken i lurarna, jag älskar den musiken. Jag älskar klassisk musik och liknande också men just Schindlers list är spektakulärt, jag ryser när jag hör varenda ton. Min nördgrej i livet är min kärlek till klassisk musik haha!

Puss!

http://www.youtube.com/watch?v=-c0gLBZ4CzA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229