GOD MORGON FREDAG!

Herregud vad trött en är just nu. Obeskrivligt skönt med helg!

Igår gjorde jag en massa onödigt men ändå nödvändigt strunt som att stryka massa kläder, sy om knappar och packa in paket. BF har haft den stressigaste veckan i sitt liv cirka säger han och igår kom han hem 21.30. Men det är bra att sakna varandra har jag hört, hehe. Vi gick och la oss direkt när han kom hem men det tog typ 1,5 timme att somna för att vi började larva oss och skrattade tills vi inte fick någon luft.

I alla fall, idag vaknade jag klockan 5 vilket är sent för mig, brukar vakna vid 04.30. Kröp upp och la nedan ansiktsmask från Glamglow, gillar den för jag tycker att man får ett väldigt fint glow av den. Sen att den bara ska sitta på i 60 sekunder är ju effektivitetsmagi. Har en till "snabb-mask" från Estee Lauder som ska tvättas av efter 3 minuter, älskar sådana då man kan slänga på sig den när man går upp och låta den verka medan man gör sitt kaffe. Ansiktsmask på vardagsmorgnarna är faktiskt 110% härligare än på kvällen. Ta en lång dusch, tvätta håret, scrubba hela kroppen och avsluta med en ansiktsmask, så ska jag börja mina måndagar från och med nu.

Åkte till jobbet med ovan låt i lurarna, blev peppad att kötta av allt som jag skjutit upp denna vecka ikväll. Chrilles jobb har julfest så jag har hela kvällen själv, mycket välbehövligt. 

Kom till jobbet, gjorde mig en stor kaffe och köpte en smörgås. Har varit så hungrig denna vecka och har inte kunnat göra en 24-timmars fasta överhuvudtaget, så hungrig att jag mår lite illa faktiskt. Brukar verkligen inte vara det annars men jag gissar på att det är tröttheten. Ska försöka köra en 30-timmars fasta från och med nu till imorgon lunch. Vi ska på julbord, julmarknad och glöggmingel i helgen så kalorierna kommer att flöda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229