GIFE ME THEM THINGS

Blev tvärbesatt av denna biprydda väskan från Sweet Deluxe första gången jag såg den och nu när den var på dubbelrea kände jag att jag provar om vi går lika bra ihop in real life så att säga. Är även extremt hooked on turbaner och hårband nu, denna i sammet och leopard från Gucci makes my juices flow. Är för övrigt extremt insnöad på exakt allt Gucci säljer just nu, ni kommer att märka det i detta inlägg 🙃

Detta rutiga set från Topshop klickade jag också hem på dubbelrea och denna baddräkt från Gucci vill jag ha mer än något annat men jag är så ofantligt obekväm i just baddräkt så den får stanna kvar på Net-a-porters lager.

Jumpsuit från Topshop och den förmodligaste drömmigaste ringen jag någonsin skådat från (återigen haha) Gucci. Finns det något jag är besatt av är det smycken i form av ormar, kattdjur och dylikt och jag letar febrilt efter armband och ringar som ser sådär äckligt vräckiga ut utformade som lejon, jaguarer, ormar osv. Dör verkligen för denna ring. Nämen på riktigt, gråter lite för att den är så vidrigt dyr.

Kan vi bara ha en tyst minut för dessa kristallprydda byxor från Gucci? I’ve seen the Holy Grail.

Just nu letar jag med lykta och blodhundar efter ett kedjeskärp gärna från Gucci eller Chanel (men helst Chanel ehe) och detta från Gucci hade suttit EXTREMT FINT på lilla mig.
Skorna från River Island är faktiskt redan mina och använda men ville ändå show them off ’cause I love them so very much. Köpte ett par ljusrosa glittriga strumpor idag jag vill ha till med en söt kjol. Ah mama mia! 😍

NEJ, nu ska jag mixtra ihop några liter hemmagjord limoncello med min italienare. Recept på det kommer imorgon, pöss häj.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229